2021-07-05, Lief dagboek

Maandag; KNO & Bevolkingsonderzoek Darmkanker; Vroege Vogels & landbouwgif; Luchtalarm; Newton, Principia Mathematica; Naar een uitweg uit de stikstofcrisis.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is dagboek.png

KNO & Bevolkingsonderzoek Darmkanker:

5 juli 2021 was een echte medische dag voor A3, allereerst een controle van het geopereerde rechteroor bij de Keel-, Neus- en Oor-arts.

Dikke darm foto met poliepje

Vervolgens een darmonderzoek. A3 valt in de doelgroep van het Bevolkingsonderzoek Darmkanker en bij de analyse van laatste “poeptest” blijkt bloed te zijn gevonden. Daarom dient er vervolgonderzoek te worden gedaan, hiervoor is een intakegesprek gevoerd en een afspraak voor het onderzoek op maandag 5 juli 2021 vastgelegd.

Op 5 juli was het dan zover: het onderzoek. Er werd met een slang met voorop een camera een reis gemaakt door het binnenste van A3. Het resultaat worden gevolgd op twee monitoren, want het vermeende roesje vond A3 bepaald niet slaapverwekkend en bleef dus volledig bij bewustzijn.

Social:

Agenda:

Weer:

Links:
In de geschiedenis

Deel: