2009-03-26, De Dageraad afscheid

Epiloog:
Door een combinatie van omstandigheden, geholpen door het feit dat de klanten zich een crisis laten aanpraten, moest het restaurant De Dageraad op IJburg Amsterdam sluiten.


Afbeelding: Keuken, klik erop voor vergroting

Tussen 2 banen:
A3 heeft precies 1 jaar (van 1 maart 2008 tot 1 maart 2009) in de keuken van dit restaurant gewerkt, omdat de medewerkers een hecht team vormden een enorme vooruitgang op sociaal gebied.

Het is, naast plezier in het soort werk, daarom vooral pijnlijk voor A3 dat deze groep uiteen valt. Een deel van de club is gezamelijk aan het solliciteren geslagen bij een ander sociaal restaurant, daarover elders meer.


Afbeelding: Restaurant, klik erop voor vergroting

Afscheid:
Op 26-03-2009 kwam het merendeel van de collega’s nog eenmaal bijeen in het restaurant. Er werd afscheid genomen van elkaar en contactgegevens uitgewisseld onder het genot van een drankje en een snack.

Verder werden, als tastbare herinnering, een paar groepsfoto’s gemaakt en werd er nog wat nagepraat over de afgelopen periode. Daarna werd met enige tegenzin de deur voor de laatste keer gesloten…


Afbeelding: Restaurant logo, klik erop voor vergroting

Nawoord:
A3 bedankt alle collega’s voor de geweldige samenwerking. Na een jaar met plezier te hebben gewerkt bij restaurant De Dageraad, zal deze tijd als een goede en leerzame ervaring voor het leven worden gekoesterd.

Links:
YouTube, Restaurant De Dageraad rondleiding

Flickr Fotoalbum De Dageraad

Restaurant De Dageraad, 1e werkdag (2008)

Deel: