2024-01-17, Lief dagboek

Woensdag; Wat eten we vandaag?; Autobrand oprit A10; Gaza−Israël oorlog van 2023; Native Americans; Spreidingswet; Kraakactie Amstelveen; Energieontbijt Energiebeheer Nederland; Art’s Birthday; Preventieakkoord; KNMI Code Geel.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is dagboek.png

Wat eten we vandaag?:

Snijbonenrijst, klik op afbeelding voor origineel

Autobrand oprit A10:

Ravage, klik op afbeelding voor origineel

A3 steekt dagelijks bij diens werkplek de ringweg en de oprit daarvan over, op die afrit is een auto in de fik gegaan. Toen A3 na het werk huiswaarts keerde was de rotzooi nog te zien, de wagen was reeds weggesleept.

Knipselkrant:


Agenda:

Weer:

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 50813896361_463cbfec7c.jpg

Links:
In de geschiedenis

Deel: