2023-07-25, Lief dagboek

Dinsdag; Wat eten we vandaag?; Onder het mes deel 2; Pentagon report on UFOs / UAPs; xtreme heat in North America, Europe and China in July 2023 made much more likely by climate change; Dag van Solidariteit met Antifascistische Gevangenen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is dagboek.png

Wat eten we vandaag?:

Spinazie, klik op afbeelding voor origineel

Onder het mes deel 2:
Voor de derde keer werd A3 geopereerd aan het rechteroor, wederom in het Acibadem-ziekenhuis. Door aanhoudende pijn en de bewaking daarvan zorgden ervoor dat A3 onverwacht toch maar even moest overnachten in het hospitaal.

Na een slapeloze nacht mocht, in tegenstelling tot de vorige keren, de tulband er in de ochtend meteen af.

Knipselkrant:

Agenda:


Weer:

Links:
In de geschiedenis

Deel: