2022-07-08, Lief dagboek

Vrijdag; Wat eten we vandaag?; JWT; Stad in de rook; Attenborough; Fortress Europe; Ter Apel vluchtelingenwerk; Positieflijst; Boerenprotest; Doemdagklok; Voedselcrisis; poll woningnood; SPANA World Tea Party; Plastic in boerderijdieren; North Sea Jazz Festival; Vermogensverdeling.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is dagboek.png

Wat eten we vandaag?:

Lunch, klik op afbeelding voor origineel

NL-Alert, Stad in de rook:

Rook boven de stad (AT5), klik op afbeelding voor origineel

Er is een NL-Alert uitgegaan vanwege een grote brand aan de Kwadrantweg in het Westelijk Havengebied bij Amsterdam. “Als u last van de rook heeft: ga naar binnen, sluit ramen en deuren, zet ventilatie uit”, is te lezen in het bericht. Ook in het huishouden van A3 moesten de deuren en ramen dicht, ondanks het zomerse weer.

De brand die ontstond bij een metaalrecyclingbedrijf en er voor zorgde dat het in heel Amsterdam blauw stond, is waarschijnlijk het resultaat van verkeerd aangeboden batterijen. De metaal- en afvalbranche ziet de afgelopen jaren een toename in het aantal elektrische producten en daarmee ook in het aantal branden.

Social:

Agenda:

Weer:

Links:
In de geschiedenis

AT5, NL-Alert vanwege grote brand in Westelijk Havengebied

Deel: