2021-09-17, Lief dagboek

Vrijdag; Aardgas; Dag voor het Behoud van de Ozonlaag; NCTV opereerde in strijd met de wet; Werelddag voor Patiƫntveiligheid; Global Week to Act4SDGs; Vroege Vogels.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is dagboek.png

Aardgas:

Gas, klik op afbeelding voor origineel

Terwijl eerder werd aangekondigd dat Amsterdam van het aardgas afgaat, wordt in de Ceintuurbaan in die stad juist een nieuwe gasleiding gelegd. Hierbij ontstond een lekkage waardoor het pand waar A3 woont vervroegd moest worden aangesloten op de nieuwe leiding. Dat gebeurde dus zonder aankondiging en omdat ook de binnenleidingen tot aan de meter werden vervangen, zaten de bewoners een groot deel van de dag zonder gas. Niet koken, afwassen of douchen dus.

Social:

Agenda:

Weer:

Links:
In de geschiedenis

Deel: