2021-06-23, Lief dagboek

Woensdag; Klaprozen; Klimaatrechtvaardigheid nu!; Wereld Vluchtelingen Dag & Pushbacks; Europees Kampioenschap voetbal mannen & regenboog haat in Hongarije; Hongkong; IkDoeNietMeerWild; Dag van de Inheemse Volken / indigenous people; World Wi-Fi day; None Of Your Business; VN Dag voor de Openbare Diensten; Turing, geboortedag; Wereld Klokkenluiders Dag; Dag van Overprikkeling bij hersenletsel; De Grote Rekendag.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is dagboek.png

Klaprozen:

Klaprozen, klik op afbeelding voor origineel

Zoekplaatje: verscholen tussen het asfalt vind je een kolonie klaprozen.

Klaprozenexplosie
Het zal weinig mensen ontgaan zijn: het barst dit voorjaar van de klaprozen. Waar komen die ineens vandaan? Volgens Baudewijn Odé van FLORON komt dat door de droogte van de afgelopen jaren, waardoor er meer planten in de berm zijn doodgegaan en open plekjes zijn ontstaan. En daar profiteert de klaproos van, zeker na veel regen: dan is het knallen!

Bron Vroege Vogels

Social:

Agenda:

Weer:

Links:
In de geschiedenis

Deel: