2021-02-08, Lief dagboek

Maandag; Naar het werk, niet dus; Ebola; Epilepsiedag; Avondklok verlengd.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is dagboek.png

Naar het werk, niet dus:
Zoals altijd op diens werkdagen wilde A3 ook deze ochtend naar zijn werkplek afreizen. Helaas reed de metro niet naar het eind- en overstapstation waardoor A3 vast kwam te zitten en het met de tram wilde proberen, maar deze reden allemaal niet vanwege sneeuw en gladheid.

Sneeuw, klik op afbeelding voor origineel

Dan maar de andere kant, namelijk het Centraal Station, geprobeerd om met trein naar Sloterdijk te reizen, helaas ook geen trein te bekennen. Toen toch maar met de metro naar de RAI, de beide metrostations aldaar zijn slechts een kleine 10 minuten van elkaar verwijderd, maar ook daar liep door gebrek aan voertuigen de poging vast. Uiteindelijk na 2 uur naar huis afgedropen.

Sneeuw, klik op afbeelding voor origineel

Social:

Agenda:

Weer:

Links:
In de geschiedenis

Deel: