2016-02-05, Baan bij SOMO

SOMO, tweede baan:
Op 5 februari 2016 is A3 aan de slag gegaan bij SOMO met zijn tweede deeltijdjob, waardoor er nu weer fulltime wordt gewerkt.


Afbeelding: SOMO pand, klik erop voor vergroting

SOMO:
Stichting Onderzoek Multinationale Ondernemingen (SOMO) (Engels: Centre for Research on Multinational Corporations) is een onafhankelijke non-profit-onderzoeks- en netwerkorganisatie. SOMO richt zich op duurzame ontwikkeling, zowel sociaal, ecologisch als economisch.

Sinds 1973 onderzoekt SOMO multinationale ondernemingen en de gevolgen van hun activiteiten voor mens en milieu wereldwijd. SOMO ondersteunt maatschappelijke organisaties door trainingen, coördinatie van netwerken en kennisopbouw over multinationale ondernemingen in hun internationale context van productie, handel, financiering en regelgeving.

De volgende thematische programma’s staan centraal in het werk van SOMO:
Sectoren & Ketens
Bedrijvenonderzoek
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Economische hervormingen

De belangrijkste sectoren waarnaar SOMO onderzoek naar doet zijn elektronica, voedsel & landbouw, delfstoffen, energie en water, kleding, farmaceutische en de financiële sector.


Afbeelding: Kantoor A3, klik erop voor vergroting

Huismeester:
A3 is aan de slag gegaan als huismeester, taken zijn ondermeer klein technisch onderhoud, voorbereiden personeelslunch, bevoorrading en hygiëne pantries.


Profiel, klik op afbeelding voor origineel

Links:
Stichting Onderzoek Multinationale Ondernemingen SOMO

Deel: