2011-12-06, Examen Communicatie

Examen:
Op 06 december 2011 heeft A3 het examen ITIL Professional Communication Foundation afgelegd.

Professional Communication:
De module ITIL Professional Communication Foundation bestond uit 6 lessen en daarin kwamen deze onderwerpen aan de orde: Structureren van informatie, Doelgericht communiceren, Zakelijke correspondentie, Zakelijke gesprekken, Gespreksvaardigheden en -technieken, Structuur van gesprekken.

Het examen:
Het examen werd afgenomen in een gebouw van de Open Universiteit aan de Coolsingel te Rotterdam, met uitzicht op het klassiek uitziend stadhuis van deze havenstad.

Certificaat
Afbeelding: Certificaat, klik erop voor vergroting (pdf)

De uitslag:
Alweer heeft het blokken resultaat opgeleverd: Van de 30 meerkeuzevragen van het examen waren er volgens het Coaching Report (pdf) 22 goed, dat is meer dan de vereiste 20, waardoor A3 wederom is GESLAAGD!

Links:
Exin rss
NCOI

Deel: