2007, Zomervakantie

Snel huiswaarts:
A3 is na ingekorte vakantiereis reeds back in town.


Afbeelding: Zuidbroek, klik erop voor vergroting

Terug naar Amsterdam:
Op vrijdag 24-08-2007 keerde bovengetekende terug naar Mokum, iets eerder dan gepland. Ondermeer het weer zat tegen, ook een reisplan werd afgeblazen, daarom is er dit keer weinig verslag te doen.

Misschien was de terugreis bijna wel het spannendst: de treinmachinist kreeg even ten zuiden van Zwolle onenigheid met de automatische spoorwegbeveiliging, waardoor we enige tijd stil bleven staan.


Afbeelding: Logeeradres Zuidbroek, klik erop voor vergroting

Foto:
Wel heb ik een recordaantal kiekjes geschoten, de toonbare zijn c.q. zullen in het fotoalbum worden geplaatst. Tussen de buien door was er zo nu en dan een opklaring, waardoor er wandelingen en fotoos in de omgeving konden worden gemaakt.

Ook tijdens een fietstocht met vader van Sappemeer naar Waterhuizen, langs het Foxholstermeer en het Zuidlaardermeer, zijn wat landschapsplaatjes op de gevoelige chip gezet.

Precies op de helft van de rit werden we opgeschrikt door een lekke band op de leenfiets, gelukkig was pa uitgerust met vaardigheid en materiaal om dit euvel snel te verhelpen.


Afbeelding: Fietstocht, klik erop voor vergroting

Taart en bal:
Begin augustus zijn moeder en zus jarig, dat is de reden dat de vakantie altijd in deze maand in Groningen gevierd wordt. Dat was dus taart eten geblazen.

Zus en zwager hebben bij een fotoprijsvraag op het lokale virtuele cafe een eveneens digitale gehaktbal gewonnen. Deze bal zal als burgemeesterbal de geschiedenis ingaan, aangezien het raadsel het nieuwe optrekje van de eveneens nieuwe burgemeester en aanhang betrof.

Links:
Fotoalbum Zomervakantie 2007

Deel: